Промоција књига у Чачку ЗАБРАЊЕНА

Објављено | март 26, 2010 | 1 Коментар

Хуманитарна организација Браниоци отаџбине обавештава јавност да је најављена промоција књига, планирана за 27. март 2010. године,  ЗАБРАЊЕНА.Као и сваке године наша организација на годишњицу НАТО агресије, организује трибине и промоције у циљу обележавања сећања на наше хероје, браниоце отаџбине, који су својим животом бранили нашу Србију.


Ове године планирана је промоција књига „Рапорт команданту“ аутора Љиљане Булатовић и књиге „Из архиве душе“ аутора Стевана Ђуровића. Средства која би се прикупила продајом књига планирано је да се употребе за хуманитарну акцију помоћи најугроженијим борцима и породицама погунулих и инвалида.

Полиција сматра да би одржавање скупа довело до угрожавања безбедности људи и имовине.

Facebook Twitter Email

Коментари

1 Коментар “Промоција књига у Чачку ЗАБРАЊЕНА”

 1. BOBAN
  октобар 9th, 2010 @ 19:42

  Do sada nisam znao da postoji ovo udruzenje/drustvo, a kao ucesnik rata, na teritoriji Kosova i Metohije 1999. god. zeleo bih da se uclanim i pokusam da pomognem da budemo sto brojniji ali bez ikakvo mesanje politike u nas buduci rad.Unapred zahvalan : BOBAN STAMENKOVIC

 • Хуманитарна организација Браниоци отаџбине основана је, на иницијативу граничара са карауле Кошаре, као нестраначка, невладина и непрофитабилна организација.

  Организација се свакодневно бори да пробуди посрнуло Србство, веру, морал, патриотизам и родољубље.

  Основни задатак “браниоца отаџбине” је помоћ у рехабилитацији инвалида и рањених, помоћ незбринутим борцима и породицама погинулих.

 • Пријатељи

  Сабор српских удружења из Српских земаља и Расејања

  Српско друштво Задужбина

 • FACEBOOK БРАНИОЦИ

 • RSS