Јунаци отаџбине

Објављено | октобар 6, 2009 | 2 Коментара

Јунаци отаџбине

У славу и част палих ратника, војника и полицајаца, у борби против албанских терориста на Косову и Метохији и одбрани од НАТО агресије Клуб генерала и адмирала Војске Србије објављује електронско издање Спомен књиге ЈУНАЦИ ОТАЏБИНЕ поводом десете годишњице НАТО агресије на Србију и Савезну Републику Југославију.

Спомен књигу можете преузети овде.

Списак убијених цивила, полицајаца и војника можете видети на сајту Удружења породица киднапованих и убијених на Косову и Метохији. Списак је поређан по азбучном реду по презименима са фотографијама настрадалих.

Facebook Twitter Email

Коментари

2 Коментара “Јунаци отаџбине”

 1. Тодоровић
  децембар 26th, 2010 @ 14:50

  Где могу у Београду да купим књигу Јунаци Отаџбине?

  Хвала на одговору.

 2. Срба
  децембар 27th, 2010 @ 11:46

  Поздрав,

  Књигу су припремили НИЦ „Војска“ и Војноиздавачки заводу сарадњи са главним издавачем, Савезном владом СРЈ. Књига је објављена у јуну 2000.године, тако да сумњам да је још има у продаји, можда треба контактиратиi НИЦ „Војска“ имају књижару код Студентског трга у Београду.

  Електронска верзија књиге је на адреси:
  http://www.klubgenerala.org.rs/1/

 • Хуманитарна организација Браниоци отаџбине основана је, на иницијативу граничара са карауле Кошаре, као нестраначка, невладина и непрофитабилна организација.

  Организација се свакодневно бори да пробуди посрнуло Србство, веру, морал, патриотизам и родољубље.

  Основни задатак “браниоца отаџбине” је помоћ у рехабилитацији инвалида и рањених, помоћ незбринутим борцима и породицама погинулих.

 • Пријатељи

  Сабор српских удружења из Српских земаља и Расејања

  Српско друштво Задужбина

 • FACEBOOK БРАНИОЦИ

 • RSS